Cafea-Ceai

Categorie:

Cafeaua-ceai sau Drip bag tea (sub forma unui sac de picurare )cum a fost numita de producător isi are originea în Coreea de Sud la fel ca și cafeaua Conte . La baza are extract de boboc trandafir roșu cățărător și cafea naturala .

La birou , restaurant , acasă sau intr-o destinație de călătorie cafeaua-ceai este la îndemâna oricui fiind foarte ușor de utilizat .

  1. Taiati perforatia din partea superioara a sacului de picurare
  2. Trageti  agrafa laterala si agatati-o de ceasca (utilizati o cana inalta sau o ceasca buna pentru a împiedica scufundarea pungii de picurare în cafeaua preparata)
  3. Se toarna usor apa fierbinte (aproximativ 90 grade C, 100 ml)se înmoaie conținutul plicului și se continua procesul timp de 20 secunde .
  4. După ce infuzia este trasa , ridicați clema și scoateți filtrul.
  5. Adaugati apa rece peste cafeaua preparata pentru a se potrivi gustului dumneavoastră .

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafea-Ceai”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Shopping Cart