Cafeaua-ceai sau Drip bag tea (sub forma unui sac de picurare )cum a fost numita de producător isi are originea în Coreea de Sud la fel ca și cafeaua Conte . La baza are extract de boboc trandafir roșu cățărător și cafea naturala .
La birou , restaurant , acasă sau intr-o destinație de călătorie cafeaua-ceai este la îndemâna oricui fiind foarte ușor de utilizat .
- Taiati perforatia din partea superioara a sacului de picurare
- Trageti agrafa laterala si agatati-o de ceasca (utilizati o cana inalta sau o ceasca buna pentru a împiedica scufundarea pungii de picurare în cafeaua preparata)
- Se toarna usor apa fierbinte (aproximativ 90 grade C, 100 ml)se înmoaie conținutul plicului și se continua procesul timp de 20 secunde .
- După ce infuzia este trasa , ridicați clema și scoateți filtrul.
- Adaugati apa rece peste cafeaua preparata pentru a se potrivi gustului dumneavoastră .
Recenzii
Nu există recenzii până acum.